Ooster Es type Lobelia

Ooster Es type Lobelia

DE VERKOOP IS GESTART!

Nogmaals dank voor de getoonde interesse in het project De Laares in Enschede. De verkoop van de woningen Ooster Es, de laatste fase in de geliefde wijk De Laares, is gestart en je kan je nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur! Via de website ( www.delaares.nl ) zijn alle verkooptekeningen, technische omschrijving, prijzen en overige verkoopdocumentatie te downloaden.

Plan Ooster Es
Het allerlaatste plan in de Laares biedt o.a. deze prachtige karakteristieke vrijstaande woningen in de stijl van de jaren ’20.

TYPE LOBELIA
De woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0. De vrijstaande woningen zijn gelegen aan de fraaie Oosterstraat en aan de direct achtergelegen Korenbloemstraat en bieden je buiten en binnen alle ruimte. De vrijstaande woningen hebben een riante living door de mooie erker aan de voorzijde en doordat de keuken een open verbinding heeft met de woonkamer.
De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en deze is vrij indeelbaar.

Nieuwsgierig geworden? Op de site www.delaares.nl staan ook de eerste artist impressions, de plattegronden en de richtprijzen van het plan “Ooster Es”. Neem een kijkje je zult verrast zijn door de charme van dit plan. Ben je na het zien van de eerste beelden nog net zo enthousiast? Geef dan via de site de bouwnummers door waar je grootste voorkeur naar uitgaat.

 

Met vriendelijke groet, mede namens Nieuw Wonen Twente

Esther van Benthem

Kenmerken

Soort object : Nieuwbouw
Bestemming : Koop
Status : Verkocht
Woonoppervlakte : 159 m²
Perceeloppervlakte : 216 m²
Inhoud : m³
Achtertuin : m²

Locatie

Tags

Delen