Kolthofhorst 27

Kolthofhorst 27

Een unieke kans! Wonen aan een rustig woonerf in het geliefde ‘Park Stokhorst’ op loopafstand van het buitengebied, scholen en alle voorzieningen. Dit recent volledig gemoderniseerde HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en royale oprit wordt sleutelklaar opgeleverd met o.a. glad gestucte wanden, een moderne, nieuwe inbouwkeuken, een fraaie licht eiken visgraat pvc-vloer, tuindeuren, eigentijdse binnendeuren en een vernieuwde badkamer. Het woonhuis is verhuisklaar.

De tuin is opnieuw aangelegd met een fraai gazon, een royaal terras waar heerlijk kan worden getafeld met familie en vrienden en een extra terras voor een loungebank.
Kortom een heerlijke plek om van elkaar en het buitenleven te genieten.

Het woonhuis ligt aan een rustig en gemoedelijk woonerf, waar volop ruimte is voor spelende kinderen. Het buitengebied ‘Hoge Boekel’ met fiets- wandelpaden en een vijver (waar in de winter ook geschaatst wordt) zijn op loopafstand.

Het winkelcentrum ‘Stokhorst’ en ‘Miro’ zijn op korte afstand. Tot ’s avonds laat kun je hier terecht voor de dagelijkse boodschappen. Altijd handig als je nog even snel iets bij de koffie of de borrel wilt halen.

Indeling: entree via de moderne hal voorzien van visgraat pvc-vloer, (vernieuwde) meterkast, trapopgang en garderobe. De toilet is vernieuwd met wandcloset en fontein. De fraaie eigentijdse glazen deur verleent vanuit de hal toegang tot de heerlijk lichte, L-vormige woonkamer. Deze comfortabele leefruimte is voorzien van een licht eiken visgraat pvc vloer met hoge plint. Het zitgedeelte met zijraam bevindt zich aan de voorzijde. Het eetgedeelte biedt ruimte voor een lange eettafel en is voorzien van openslaande tuindeuren met zijramen.
Op zomerse dagen kun je het buitenterras bij de leefruimte betrekken. De open keuken is voorzien van een (nieuwe) moderne, eigentijdse inbouwkeuken met vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer, 5 pits inductie kookplaat, afzuigkap, veel bergruimte en een royaal werkblad. De keuken is eveneens voorzien van een tuindeur naar het buitenterras.

1e Verdieping: lichte overloop met zijraam en vaste kast, 3 royale slaapkamers voorzien van een fraaie, praktische vinyl vloer, waarvan 1 slaapkamer met vaste kast. De badkamer is vernieuwd en modern en eigentijds uitgevoerd met een op maat gemaakt – van Twickels eiken – wastafelmeubel met 2 design waskommen, een ruime inloopdouche met glazen wand, designradiator en wandcloset.

2e Verdieping: deze etage is bereikbaar via een vaste trap. Hier tref je een overloop aan, een royale bergruimte en een ruime 4e slaapkamer met wastafel en extra bergruimte. De 2e verdieping is heerlijk licht door de vele ramen en eveneens voorzien van een praktische pvc vloer.

Kortom een heel fijn woonhuis, dat recent volledig gemoderniseerd is met maar liefst 4 slaapkamers op een zeer geliefde locatie. Voor wie geen behoefte heeft aan verbouwen of renoveren: dit huis is verhuisklaar!

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1972
Kavel: 222 m²
Inhoud: 541 m³
Dakisolatie en geheel voorzien van isolatieglas.
Vernieuwde keuken en badkamer
Binnen- en buitenschilderwerk in 2021 uitgevoerd
Gestucte wanden
HR CV-ketel eigendom 2021
Scholen en voorzieningen op loopafstand
Ligging aan rustig en gemoedelijk woonerf in de geliefde wijk ‘Park Stokhorst’
Vanuit de Kolthofhorst loop je zo het natuurgebied ‘Hoge Boekel’ in

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte wordt een waarborgsom van 10% van de koopsom opgenomen en de ouderdomsclausule.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor woningen ouder dan 20 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
Voor woningen gebouwd vóór 1993 is de asbestclausule van toepassing.

Kenmerken

Soort object : Helft van dubbel woonhuis
Bestemming : Koop
Status : Verkocht
Slaapkamer(s) : 4 slaapkamers 5 mogelijk
Badkamer(s) : 1
Adres : Kolthofhorst 27
Postcode : 7531 EN
Plaats : Enschede
Bouwjaar : 1972
Woonoppervlakte : 125 m²
Perceeloppervlakte : 222 m²
Kamers : 5
Toiletten : 2
Inhoud : 541 m³
Woonlagen : 3
Ligging : In rustige woonwijk, nabij buitengebied, scholen en winkels
Tuin : Heerlijk zonnige tuin.
Achtertuin : 50 m²
Schuur/berging : Garage/berging.
Parkeren : Royale oprit en volop parkeermogelijkheden in de straat

Voorzieningen

CV-ketel
Dakisolatie
Dubbel glas
Garage

Bijlagen

Locatie

Tags

Delen