Ooster Es type Lotus

 379.500 v.o.n.

Ooster Es type Lotus

DE VERKOOP IS GESTART!

Nogmaals dank voor de getoonde interesse in het project De Laares in Enschede. De verkoop van de woningen Ooster Es, de laatste fase in de geliefde wijk De Laares, is gestart en je kan je nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur! Via de website ( www.delaares.nl ) zijn alle verkooptekeningen, technische omschrijving, prijzen en overige verkoopdocumentatie te downloaden.

Plan Ooster Es
Het allerlaatste plan in de Laares biedt verschillende typen twee-onder-een kap woningen en vrijstaande woningen in de karakteristieke stijl van de jaren ’20.

TYPE LOTUS
De woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0, waarbij de twee-onder-een kap woningen aan de Oosterstraat een EPC van max. 0,2 hebben. Het plan Ooster Es is gelegen aan de karakteristieke Oosterstraat en aan de Korenbloemstraat en biedt je alle ruimte. De woningen hebben verschillende architectuurstijlen wat een mooie diversiteit oplevert. Alle woningen hebben een ruime living en doordat de keuken een open verbinding heeft met de woonkamer ontstaat er een riante leefruimte.
De eerste verdieping biedt je drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Deze open zolder is vrij indeelbaar.

Nieuwsgierig geworden? Op de site www.delaares.nl vind je de eerste artist impressions, de plattegronden en de richtprijzen van het plan “Ooster Es”. Ga gauw kijken en laat je verrassen door de charme van dit plan. Ben je na het zien van de eerste beelden nog net zo enthousiast? Geef dan via de site de bouwnummers door waar je grootste voorkeur naar uitgaat.

Start verkoop Ooster Es!

In deze allerlaatste fase in nieuwbouwproject De Laares in Enschede, worden twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen gebouwd. De nieuwe woningen zullen gasloos gebouwd worden en zijn energiezuinig met een EPC van circa 0,0 tot 0,2.

De koopsomindicatie is vanaf € 367.500,- v.o.n. tot € 495.000,- v.o.n. Deze vind je op de website www.delaares.nl. De inschrijvingsperiode loopt tot 18 november 2019 9:00. En heb je nog vragen over de woningen of over het inschrijvingsproces? Dan ben je op dinsdag 12 november van 17:00 tot 19:00 uur van harte welkom bij De Performance Factory in Enschede. Het team ‘De Laares’ staat dan graag voor je klaar.

Nog even de belangrijkste data op een rij:

12 november 2019 – 17:00 – 19:00 uur: inloop bijeenkomst bij De Performance Factory in Enschede.
18 november 2019 – 9:00 uur: einde van de inschrijvingsperiode.

Zien we je op 12 november aanstaande?

Met vriendelijke groet, mede namens Nieuw Wonen Twente

Esther van Benthem

T 053 434 2500

Kenmerken

Vraagprijs :  379.500 v.o.n.
Soort object : Nieuwbouw
Bestemming : Koop
Status : Beschikbaar
Woonoppervlakte : 142 m²
Perceeloppervlakte : 212 m²
Inhoud : m³
Achtertuin : m²

Locatie

Tags

Delen