Ooster Es type Lobelia

 459.500 v.o.n.

Ooster Es type Lobelia

DE VERKOOP IS GESTART!

Nogmaals dank voor de getoonde interesse in het project De Laares in Enschede. De verkoop van de woningen Ooster Es, de laatste fase in de geliefde wijk De Laares, is gestart en je kan je nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur! Via de website ( www.delaares.nl ) zijn alle verkooptekeningen, technische omschrijving, prijzen en overige verkoopdocumentatie te downloaden.

Plan Ooster Es
Het allerlaatste plan in de Laares biedt o.a. deze prachtige karakteristieke vrijstaande woningen in de stijl van de jaren ’20.

TYPE LOBELIA
De woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0. De vrijstaande woningen zijn gelegen aan de fraaie Oosterstraat en aan de direct achtergelegen Korenbloemstraat en bieden je buiten en binnen alle ruimte. De vrijstaande woningen hebben een riante living door de mooie erker aan de voorzijde en doordat de keuken een open verbinding heeft met de woonkamer.
De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en deze is vrij indeelbaar.

Nieuwsgierig geworden? Op de site www.delaares.nl staan ook de eerste artist impressions, de plattegronden en de richtprijzen van het plan “Ooster Es”. Neem een kijkje je zult verrast zijn door de charme van dit plan. Ben je na het zien van de eerste beelden nog net zo enthousiast? Geef dan via de site de bouwnummers door waar je grootste voorkeur naar uitgaat.

Start verkoop Ooster Es!

In deze allerlaatste fase in nieuwbouwproject De Laares in Enschede, worden twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen gebouwd. De nieuwe woningen zullen gasloos gebouwd worden en zijn energiezuinig met een EPC van circa 0,0 tot 0,2.

De koopsomindicatie is vanaf € 367.500,- v.o.n. tot € 495.000,- v.o.n. Deze vind je op de website www.delaares.nl. De inschrijvingsperiode loopt tot 18 november 2019 9:00. En heb je nog vragen over de woningen of over het inschrijvingsproces? Dan ben je op dinsdag 12 november van 17:00 tot 19:00 uur van harte welkom bij De Performance Factory in Enschede. Het team ‘De Laares’ staat dan graag voor je klaar.

Nog even de belangrijkste data op een rij:

12 november 2019 – 17:00 – 19:00 uur: inloop bijeenkomst bij De Performance Factory in Enschede.
18 november 2019 – 9:00 uur: einde van de inschrijvingsperiode.

Zien we je op 12 november aanstaande?

Met vriendelijke groet, mede namens Nieuw Wonen Twente

Esther van Benthem

Kenmerken

Vraagprijs :  459.500 v.o.n.
Soort object : Nieuwbouw
Bestemming : Koop
Status : Beschikbaar
Woonoppervlakte : 159 m²
Perceeloppervlakte : 216 m²
Inhoud : m³
Achtertuin : m²

Locatie

Tags

Delen