Boddenkampstraat 92

Boddenkampstraat 92

Op een unieke locatie in een rustige en groene omgeving gelegen, ROYAAL APPARTEMENT in twee woonlagen met ruime GARAGE. De totale woonoppervlakte is 128 m². Het appartement beschikt o.a. over een zeer ruime, lichte woonkamer met schuifpui naar het heerlijke, zonnige terras van ruim 10 m² en maar liefst drie slaapkamers. Dit kleinschalige -fraai vormgegeven- appartementengebouw is ontstaan door de verbouw in 1999 van het karakteristieke gebouw van de voormalige MULO. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van dit geliefde appartementengebouw ‘De Boddenkamp’.

De ligging is bijzonder aantrekkelijk, op loopafstand van het park, op korte afstand van het winkelcentrum ‘Roombeek’ en het gezellige stadscentrum van Enschede. Kortom een mogelijkheid om in alle rust te wonen met luxe en comfort, nabij diverse faciliteiten.

Begane grond: centrale entree met een ruime en lichte hal voorzien van brievenbussen, intercominstallatie, trapopgang en lift. Vanuit deze hal heeft u eveneens toegang tot de binnentuin en de garage met stroomaansluiting, parkeer- en opbergruimte.

Indeling: entree, hal met garderobe voorzien van laminaatvloer, toilet met fontein. Vanuit de hal betreedt u de ruime en lichte woonkamer, eveneens voorzien van laminaatvloer en een dubbel Frans balkon. De schuifpui geeft toegang tot het heerlijke royale, zonnige terras (circa 10 m²), waar u in alle rust van het buitenleven kunt genieten. De compleet vernieuwde keuken is praktisch ingericht en ruim van opzet. Door het keukeneiland is er een royaal werkblad ontstaan met optimale gebruiksmogelijkheden. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. De koel-/vriescombinatie is ter overname.

Op de verdieping bevinden zich een ruime overloop met daglicht door het dakraam, de cv-/wasruimte en 3 volwaardige slaapkamers met dakramen, waarvan 1 met een fraaie, glazen vide. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douchecabine, een ligbad en een tweede toilet. Bovendien is er nog een aparte (grote) opbergruimte bij de kinderkamer.

Bijzonderheden:

– Fraai vormgegeven en geliefd appartementencomplex ‘De Boddenkamp’
– Maar liefst 128 m² woonoppervlakte en 3 slaapkamers
– Unieke ligging in rustige en groene omgeving
– Nabij stadspark, winkelcentrum ‘Roombeek’ en het stadscentrum
– Licht en ruim opgezet appartement
– Intercominstallatie aanwezig
– Servicekosten € 200,- per maand (actieve VvE)
– Met garage en parkeren op eigen terrein

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Soort object : Appartement
Bestemming : Koop
Status : Verkocht
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 1
Adres : Boddenkampstraat 92
Postcode : 7522 BZ
Plaats : Enschede
Bouwjaar : 1999
Woonoppervlakte : 128 m²
Perceeloppervlakte : 0 m²
Kamers : 4
Toiletten : 2
Inhoud : 420 m³
Woonlagen : 2
Ligging : In rustige woonwijk, nabij het centrum, omgeven door groen.
Tuin : Royaal balkon.
Achtertuin : 0 m²
Schuur/berging : Garage/berging.
Parkeren : Op eigen terrein.

Voorzieningen

CV-ketel
Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas
Glasvezel kabel
Garage
Lift
Balkon

Locatie

Tags

Delen