De Laares – Enschede

De Laares – Enschede

THUIS IN DE LAARES

Centraal en heerlijk wonen?

Dat kan in het nieuwbouwplan “Nieuwe Es” te Enschede.

 

Het nieuwbouwplan “Nieuwe Es” is prachtig gelegen in de bijzondere en nostalgische wijk De Laares, op loopafstand van het kloppende hart van Enschede. U woont hier vlakbij de binnenstad, in een heerlijk rustige, kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen binnen handbereik.

De “Nieuwe Es” bestaat uit 17 sfeervolle stadswoningen gelegen aan de Begoniastraat. Deze stadswoningen hebben een karakteristieke uitstraling, bieden volop leefruimte, hebben een heerlijke zonnige tuin en standaard een berging. De buitenste hoekwoningen parkeren op eigen terrein en hebben extra grote tuinen.

Deze stadswoningen bieden op de begane grond een keuken aan de voorzijde en achter een ruime living, die toegang biedt tot de fijne stadstuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie lichte slaapkamers en een complete badkamer. Op de 2e verdieping is het mogelijk om een extra slaapkamer of hobbyruimte te creëren. Er worden diverse meerwerkopties aangeboden, om dit huis nog meer uw thuis te laten worden! De koopsommen zijn vanaf € 185.000,= v.o.n.

Interesse? Laat het ons weten op telefoonnummer (053) 434 2500

Wij zijn u graag van dienst!

 

Vriendelijke groet,

Esther van Benthem makelaars

 

Collegiaal in de verkoop met Thoma Post jr. makelaars

Kenmerken

Vraagprijs :  0  185.000 v.o.n.
Soort object : Nieuwbouw
Bestemming : Koop
Status : Verkocht

Locatie

Tags

Delen